Vi vänder oss till dig!

Vi vänder oss till företag i förändring samt ledare som vill ge sig själva och eller sina medarbetare verktyg för att kunna påverka och utveckla sin egen roll och företagets verksamhet.

Strategier, marknadsföring, affärsutveckling, tjänste-, personal- och produktutveckling är några områden där coaching kan göra underverk. Det är även ett utmärkt komplement till traditionella utvecklings- och ledarskapskurser.

Ledare, chef eller egenföretagare:

Det är ett tillfälle för dig som chef, ledare eller egen företagare att ha en professionell, neutral coach att samtala med under konfidentiella former. Här kan du prata om allt du inte kan prata med dina medarbetare och kolleger om. Som chef är man ofta ensam med sina beslut och tankar. Ledare har många intressenter så som ägare, styrelse, medarbetare, fack och ibland media som vill åt ens engagemang och tid. Alla vill ha snabba rapporter, bra resultat och bli sedda och lyssnade på. Hur ska du som chef kunna få en överblick, orka driva, engagera och genomföra? Genom coaching får du tid till reflektion, prioritering och självinsikt. Coachen hjälper dig att se nya perspektiv och infallsvinklar och är ett objektivt bollplank. Coachingen ger energi, motivation och måluppfyllelse samt en möjlighet att diskutera den egna karriärutvecklingen.

Anställda:

När du köper coaching till dina anställda ger du dem en möjlighet att se hur de själva kan påverka sin arbetssituation till det bättre. Detta ger en positiv spiral både för den anställde men även för företaget då personen ifråga blir nöjdare, mer harmonisk, effektivare och där igenom mer produktiv.
Det är också en möjlighet för de anställda att få tillgång till ett bollplank där de törs lufta sina mest galna idéer samt få känna sig sedda i en allt mer stressad arbetsmiljö. Medarbetarna får genom coaching nya perspektiv, struktur, positiva provokationer och en glädje på väg mot målet.