Individuella Referenser

Boel är en coach full av positiv energi med kunskap och verktyg för att guida dig både inom privat och yrkesliv. Hon är skärpt och tydlig, ärlig och pålitlig och verkligen engagerad i dig och din coaching process. Att bli coachad av Boel har varit en stor upplevelse och jag rekommenderar henne varmt till andra.

Martin / Redaktions- och Produktionschef inom Media

 

Top egenskaper: Fantastiska resultat, Expert, Hög Integritet

”Full av energi och med en genuin förståelse för dina behov och kvalifikationer gör att är Boel en bra guide i arbetslivet och livet i allmänhet. Jag rekommenderar henne varmt som coach till dig som är redo för nästa steg.

Marie /VD på reklambyrå

Boel är en skärpt, lyhörd och ändå utmanande coach som verkligen fånga upp situationen och tänjer på dina gränserna, ett mycket bra sätt. Hon har förmågan att få dig att känna dig bekväm, även utanför din komfort zon, och hjälper dig att se saker och ting i nya perspektiv. Boel har gett mig verktyg att utvecklas som ledare i mitt arbete, och i livet i allmänhet.

Jag har redan rekommenderat Boel till vänner och kollegor, och kommer att fortsätta att göra så.

Malin /VD inom Reklam och Design

Tack för senast! Det vi pratade om, och denna uppgift jag fick har tagit mig hundra mil fram! Utan din coaching hade jag inte tagit detta konkreta viktiga steg. Under kvällen senare fick jagen stark frihets- och trygghetskänsla som jag inte har upplevt på länge. Jag är säker på att den kommer tillbaka allt oftare och håller i sig med tiden. Superhäftigt!

Elise / Copy

Jag har en dröm…  Nu ska den uppfyllas!
Det var mina första ord till Boel när vårt samarbete inleddes. Under de här månaderna med Boel har jag lärt mig mycket om mig själv och fått en klarare bild på vad jag vill göra i mitt liv.Boels inspirerande och konstruktiva sätt att ställa frågor har fått mig att tänka i vidare och bredare banor än vad jag hade gjort om jag inte haft hennes hjälp. Varje coachsession har varit motiverande och lett mig ett steg närmare min dröm.Tack Boel, utan dig vet jag inte var jag hade stått idag!

Caroline / Författare

”Boel inspirerar, stöttar och utmanar”
”Jag går från klarhet till klarhet med hjälp av Boel”
”Boel hjälper mig att sortera mina tankar och optimera min tillvaro”

Marie / VD inom Media

”Boel på Earheart har både öronen och hjärtat på rätta stället, därimellan har hon är väl fungerande hjärna”

Lena / Polis

”Genom coachningen har jag fått en större insikt i mina personliga styrkor och svagheter och arbetat med dessa för att uppnå större balans. Boel är då en bra och sympatisk motor som får mig att ta tag i mina utmaningar i vardagen och gå stärkt ur dessa.”

Ebba / Enhetschef inom El & Värme

”Boel är en fantastisk hjälp för mig i att våga ta de steg jag egentligen vet
att jag vågar.”

Karin / Regissör

”Boel är en naturlig och behaglig coach som pushat mig att gräva djupare vilket har givit mig mer självinsikt. Jag har lärt mig att ta vara på den styrka och de resurser som jag har och använda dem på ett mer effektivt sätt. Jag har också lärt mig vad jag tycker är viktigt i livet.”

Anders/ VD inom Bemanning